Themafeesten- 15 verschillende themafeesten met Live Muziek, DJ, Entertainment en authentieke decoratie
Themafeesten
Bij een themafeest weten de gasten meteen hoe laat het is! De sfeer zit er meteen in en dansen gaat veel gemakkelijker als je onherkenbaar bent…. Een Seventies personeelsfeest, een Hollands feest voor de sportclub, een Hippie feest voor de buurtvereniging: wij hebben compleet verzorgde themafeesten in alle soorten en maten.

Al onze themafeesten verzorgen wij in eigen beheer. Boekt u bij ons een themafeest voor uw evenement dan komen wij naar u toe en niet een door ons ingehuurd bedrijf!  Al onze themafeesten verzorgen wij op basis van 4 uur inclusief geluid, licht en decoratie in het door jullie gekozen thema.

Interactief entertainment
Niet alleen actie van onze zanger/entertainer en dj, maar ook interactie met de gasten! Een quiz, knotsgekke spelletjes en karaoke. Wij trekken alle registers open om iedereen op de dansvloer te krijgen.

Een themafeest zorgt voor de leukste herinneringen (en foto’s) en is natuurlijk de mogelijkheid om je buren, collega’s en vrienden op een heel andere manier te leren kennen.

Op elke locatie in binnen- en buitenland
Wij verzorgen themafeesten in binnen- en buitenland en komen naar elke locatie waar stroom aanwezig is. Kies jullie eigen locatie en wij passen ons aan. Wij kennen vrijwel alle feestlocaties in Nederland en geven eventueel graag locatie-advies.

Wel een feest met muziek, maar liever geen thema? Kijk dan eens voor onze mogelijkheden bij live muziek, live muziek en dj of alleen een dj.

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!