Contact

informatie

contact

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Opmerkingen

  Bandoengstraat 6
  3531 RM Utrecht

  M: 06 23 80 17 53
  M: 06 27 14 37 23

  KvK 63 22 09 03
  BTW NL 8551 43 125 B 01
  IBAN NL 07 ABNA 058 68 03 777
  VAR (wuo) 0129/187855912/12

  Over ons

  Al meer dan 25 jaar verzorgen wij entertainment in het binnen- en buitenland voor bedrijven, particulieren, overheidsinstellingen en verenigingen. Een muzikale invulling voor personeelsfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en verjaardagen aangepast aan elke situatie en de wensen van de klant. Wij zien ons zelf graag als feestverzorger in plaats van feestorganisator. Een feestje organiseren kunnen onze klanten meestal heel goed zelf. Daarom leveren wij alleen waar we goed in zijn:

  All-inclusive- entertainment: entertainment, geluid, licht en eventueel decoratie.

  Kamer van Feesthandel geeft graag advies als jullie een locatie voor jullie feest zoeken. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat we in elk dorp of elke stad wel eens geweest zijn om een feestje te maken! Wij weten dan ook meestal wel een locatie te noemen die geschikt is voor het feest dat jullie in gedachten hebben. Dit is voor ons service, omdat wij graag willen dat jullie feest een blijvende herinnering gaat worden!

  z

  Professionele Geluidsinstallatie

  Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

  Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

  Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

  Professionele lichtinstallatie

  Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

  All-inclusive entertainment

  Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

  Interactief Entertainment

  De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

  Sinds 1993

  Entertainment Wereldwijd!

  Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!