wat vinden jullie?

reacties

Hieronder kun je reacties lezen van bedrijven, vereniging, overheidsinstellingen en van heel veel andere mensen voor wie wij de muziek hebben mogen verzorgen tijdens hun feest of evenement.

Wil je zelf een reactie geven? Vul het formulier in want wij vinden het leuk om te horen wat je er van vond!

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Feestdatum

  Beoordeling
  12345

  Reactie

  47 Reacties

  %

  Score

  Kamer van Feesthandel weet er écht een feest van te maken. Voor grote én kleine groepen. Nationaal én internationaal.
  Namens alle feestgangers Bedankt!!!

  ★★★★★

  06-10-2021, Koninklijke Auping

  Super geslaagd Oktoberfest gehad mede dankzij Stephan en Vreni. Mooie aankleding en ze weten goed in te spelen op het publiek met muziek voor jong en oud. De dansvloer is niet leeg geweest! Bedankt voor de gezellige avond!!!

  ★★★★★

  02-10-2021, Familie Koster

  Dankzij de Kamer van Feesthandel is ons jaren ’70 tuinfeest een geweldig succes geworden. Dat begon al tijdens de voorbereiding, waar Vreni en Stephan langskwamen om kennis te maken en de locatie te bekijken. Meteen een goede klik en goed gevoel.
  De avond zelf was ook fantastisch. Mooie opbouw van de muziek, prachtige 70’s decoratie (met enorme plateauzolen) , goed aanvoelen van het publiek, veel interactie, en iedereen enthousiast op de dansvloer! En perfecte timing van het muziekkwisje, tijdens de regenbui;-) Hartelijk dank Vreni & Stephan!

  ★★★★★

  10-09-2021, Timo van Lokven

  Goed geregeld bij de Kamer van Feesthandel. Goed muziek, leuke muziekbingo, goede interactie met het publiek. Jullie houden de sfeer erin. De dansvloer is niet leeg geweest. Top gedaan. Bedankt voor jullie bijdrage.
  ★★★★★

  18-01-2020, Pieter Ignatius

  heerlijk feest met humor en gezelligheid! Twee zeer leuke mensen die onze avond tot een echt fout kerstfeest hebben omgetoverd!
  ★★★★★

  17-12-2019, Wendy Versteegh - Amstelring

  We hebben weer genoten van jullie muziek tijdens onze personeelsavond. Deze keer kozen wij voor de show met de photo booth. Wij hebben deze gebruikt om foto’s van vroeger te laten afspelen. Dit was een heel leuk extraatje! Bedankt en tot een volgende keer weer!
  ★★★★★

  9 dec 2019, Ria van Garderen - De Weistaar

  Een top (verlaat) Oktoberfest gevierd in onze omgebouwde “Beierse” kantine. Zonder Kamer van Feesthandel had het nooit zo een knalfeest kunnen worden! Mooie Oktoberfest versieringen, fraaie bierstübe DJ-booth en heerlijke Schlagerfesitival en Apres-Ski muziek. Dank voor het invullen van het entertainment stuk van ons geslaagde Oktoberfest. We hebben ervan genoten. Groet en dank namens alle feestvierders!!
  ★★★★★

  16-11-2019, Voetbalvereniging Blauw-Zwart te Wassenaar

  Voorafgaand hadden wij goed contact, zowel via mail als telefonisch, voor het kiezen van een juist thema voor onze avond. Zo kregen wij advies en zijn we veranderd naar het foute kerstfeest.
  Ook hadden wij de week voor het feest nog even telefonisch contact over de wensen en verwachtingen van elkaar.

  Vreni en Stephan kwamen ongeveer twee uurtjes voor het feest en zette ook alles op.
  Alles werd geregeld, van versiering naar geluidsinstallatie, alleen de drankjes hadden wij zelf nog te toen.

  De versiering die zij hadden was hartstikke gezellig. De avond zelf werd goed gevuld met live muziek en dj en zo was er ook interactie tussen “publiek” en hen.

  Al met al was het een geslaagde en gezellige avond en raden dan ook anderen aan jullie avond door Vreni en Stephan te laten regelen. Ze nemen de zorg rond entertainment in ieder geval uit handen !

  ★★★★★

  9 november 2019, Dylan Boneveld (SMJ Zonnewijzer)

  Goed overleg van mogelijkheden vooraf. Snelle afhandeling voor reserveren en bevestigen. Spontaan en vriendelijk contact. Afspraken zijn prima nagekomen. Bezoekers van het feest hebben zich prima vermaakt mede door de prettige wijze van bezoekers benaderen en enthousiast maken. Een aanrader voor elke feest. Veel succes verder.
  Groet, Diny
  ★★★★★

  1 november 2019, Gasthuis Millingen te Millingen aan de Rijn

  Een super geslaagd Oktoberfest gehad, mede dankzij Stephan en Vreni! Vanaf het begin zat er de stemming er goed in. Stephan en Vreni weten goed in te spelen op het publiek met een leeftijd van 23 tot 75 jaar, leuke muziek en de nodige humor. Iedereen heeft absoluut genoten van deze avond, we hebben van de bezoekers alleen maar positieve reacties gehad! Aanrader dus!
  ★★★★★

  26 oktober 2019, Vrijwillige Brandweer Doesburg

  Wat een topavond !!!! Het allereerste Oktoberfest van Geldrop, georganisserd door Muziekkorps Euphonia, was een succes !! Ondanks dat de zaal niet helemaal uitverkocht was, hebben Stephan en Vreni er een zeer leuke, afwisselende avond van gemaakt.
  De gasten hebben vanaf het begin af aan geen minuut stil gezeten en deden allemaal vol overtuiging mee. Hartelijk dank daarvoor en wellicht tot volgend jaar !!!
  ★★★★★

  5 oktober 2019, Danny Slaats / Muziekkorps Euphonia Geldrop

  Wat hebben wij een super geslaagd Oktoberfest gehad, mede dankzij het enthousiasme van Stephan en Vreni! De stemming zat er vanaf de eerste minuut tot het einde van de avond goed in. Stephan en Vreni weten goed in te spelen op het publiek met leuke muziek en de nodige humor. Iedereen heeft absoluut genoten van deze avond, we hebben de afgelopen week nog veel leuke reacties gehad! Aanrader dus!
  ★★★★★

  28 september 2019, Danny, Arnold en Mirande (PV de Huismussen)

  Voor de 2e maal waren Stephan en Vreni uitgenodigd om ons te voorzien van een feestavond, en met succes! Een ander thema uitgekozen ( flower Power) zorgde voor een andere aankleding en uitstraling maar met dezelfde enthousiasme en feest instelling werd de avond wederom een hit! Kortom zoek je een gegarandeerd succes om een avond te veranderen in een gezellige feestavond. Raden wij Stephan en Vreni van harte aan!
  ★★★★★

  15-09-2019, Kermis Kolhorn (Remy)

  We vonden het een geweldige organisatie met een dj die direct inspeelde op wat de gasten wilde en met alle elementen werd het een grandioos feest, met voor de organisatie een zorg minder. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt
  ★★★★★

  24-08-2019, Volkstuinvereniging Linneaus

  Het was een superfeest, bedankt voor jullie geweldige optreden!!!
  ★★★★★

  27-07-2019, Recreatiepark Heidekamp

  Wij hebben een super geslaagde avond gehad. Wij hadden het thema Timemachine. Heel veel mooie liedjes uit deze tijd zijn gedraaid door Vreni en gezongen door Stephan. Ze hadden mooie aankleding bij zich. het was een topavond.
  ★★★★★

  29-06-2019, Oscar & Lianne

  Een zeer geslaagde avond waarin de 80’s en 90’s centraal stonden. Dit thema werd uitstekend uitgediept door zanger Stephan met goede zang en een leuke onderhoudende quiz over de muziek van de jaren 80 en 90. Vreni vulde dit goed aan als VJ en onze kantine was met wat leuke accessoires omgetoverd in de 80 en 90 jaren sferen. Zeker een aanrader.
  ★★★★★

  13-06-2019, CSV VIOS - Vaassen

  Wij hebben genoten van een super feest! De een werd 18 en de ander 30 maar er was voor ieder wat wils. Super avond!!
  ★★★★★

  18-05-2019, Esmee & Wendy

  Ter gelegenheid van onze 50e verjaardag en onze trouwdag hebben wij ons feest laten organiseren door de Kamer van Feesthandel. Wij hadden een themafeest jaren 70/80 disco, Hippy/Ibiza style. Iedereen was verkleed super gaaf. De muziek was super en Stephan & Vreni wij hebben een top avond gehad. Mooie decordoeken, mooie disco booth, gave verlichting en goed entertainment. Een avond waar we nog lang van nagenieten! Kamer van Feesthandel BEDANKT! Groetjes San & Ted
  ★★★★

  11-01-2019, Sandra & Ted

  Wat hebben wij een super avond gehad, op 31 december met het thema Oktoberfest. Mooie aankleding en geweldig ingespeeld op jong en oud. Zeker een aanrader… Peter & Yvon.
  ★★★★★

  31-12-2018, SW Tegelwerken

  Super feest gehad met de Kamer van Feesthandel, ze hebben een goede mix van muziek en spelen goed in op het feest. Verder gewoon goede communicatie en gezellige mensen. Zeker een aanrader!
  ★★★★★

  10-11-2018, S.V. Hattoheim

  Wat kunnen Stephan & Vreni een goed feestje bouwen! Het was echt fantastisch! Ze hebben een leuk repertoire aan muziek en de quiz was ook heel geslaagd! Nog onwijs bedankt voor de leuke avond! Iedereen heeft genoten en was super blij! Groetjes Brandweer Akersloot.
  ★★★★★

  26-10-2018, Brandweer Akersloot

  Wat een toffe aankleding en wat een feest sfeer nemen Stephan en Vreni mee. De zaal stond op zijn kop. Zeker een aanrader en voor ons zeker om nog eens een ander thema of soortgelijk thema te boeken. Bedankt! Contact verliep vlekkeloos en even enkele dagen voor de feestavond even contact leggen om alles nog eens door te nemen. Kortom, Top contact, top feest en top thema’s.
  ★★★★★

  15-09-2018, Kermis Kolhorn

  Dik 5 sterren verdient, want wat een geweldige sfeer hebben Stephan & Vreni gecreëerd tijdens ons feest! Perfect alles tot in de puntjes geregeld en het contact verliep prettig en soepel! Wij gaan zeker vaker boeken!
  ★★★★★

  13-09-2018, World Fashion Centre - Amsterdam

  Wat een fantastisch feest hebben wij gehad. Geen omkijken naar. Alles werd netjes opgebouwd en afgebroken. Volledig ontzorgd. Daarnaast werd de sfeer zo mooi opgebouwd. Het begon rustig maar binnen een half uur deed iedereen enthousiast mee. Na een uur stond iedereen op de tafels te springen. Zeker een aanrader voor iedereen.
  ★★★★★

  08-09-2018, LTC De Zeswielen

  Voor de tweede keer op rij een personeelsfeest verzorgd. Muziek, sfeer een aankleding wederom picobello verzorgd. Bedankt en tot volgend jaar 🙂
  ★★★★

  07-09-2018, Wnk Personeelsdiensten - Alkmaar

  Stephan is voor het tweede jaar op rij een middag naar onze camping gekomen om een feestje te bouwen! Tijdens ons Foodtruck Festival liep hij heerlijk met zijn gitaar tussen de gasten door en zong een zeer divers repertoire. Van mooie luisterliedjes tot heerlijke meezingers. Tussendoor een gezellig praatje, maar nooit opdringerig. Een fijne stem, een goede dosis humor en een combinatie van professionaliteit met informaliteit zijn de keywords voor deze artiest. Een ontzettend fijne entertainer die we zeker voor een 3e keer zullen uitnodigen. Ook de DJ tussendoor had goede muziek en speelde lekker in op de sfeer tijdens het festival. Top!
  ★★★★★

  14-08-2018, Familiecamping Vosseburcht

  Het was een fantastische entourage. Alle afspraken werden prima nagekomen en de VJ + zanger wisten de zaal heel goed mee te krijgen. Zelfs onze oudere leden bleven lang hangen en we kregen louter positieve reacties op het thema Beach. Zeker voor herhaling vatbaar, daar men meerdere thema’s kan verzorgen. TOP.
  ★★★★★

  07-06-2018, CSV VIOS - Vaassen

  De Après-ski party was gewoon 1 groot feest. Het was tot in de puntjes goed geregeld en ook het contact was prettig. We zijn dit tevreden.
  ★★★★★

  25-05-2018, Stichting Dorpsfeest Bakkeveen

  Het was een groot Après-Ski feest verzorgd door “De Kamer van Feesthandel”. Echt een groot succes! Geweldige aankleding, toffe muziek en prettige samenwerking. Tot volgend jaar? 😉
  ★★★★★

  12-05-2018, Ondernemersvereniging Vrouwenpolder

  Top samenwerking! Bedankt voor de prettige samenwerking en de gezellige dag!
  ★★★★★

  13-04-2018, Team Sportlandgoed

  Apres-ski avond geboekt met Vreni en Stephan als DJ en entertainer. Muziek was top en het publiek ging uit z’n dak! Bedankt voor de gezellige avond!
  ★★★★★

  31-03-2018, VV Nieuw-Lekkerland

  Vanaf het offerte traject tot de uiteindelijke feestavond bij onze locatie in Utrecht op 16 december jl. is het contact met Stephan en Vreni meer dan prettig en professioneel geweest. Mede door het voorafgaande locatie bezoek hebben zij een super Foute kerstparty neergezet voor alle collega’s van Aristo. Na afloop hebben we alleen maar leuke reacties ontvangen dus het was een zeer geslaagde avond. Nogmaals dank voor jullie enthousiasme!!
  ★★★★★

  16-01-2018, Aristo Accommodaties

  Beste Apres-ski feest ooit werd er geroepen! Wat een top avond, mede dankzij de geweldige DJ, zanger, entertainer! Jullie zijn echt geweldig! Vielen dank!!
  ★★★★★

  15-12-2017, Wally & Maureen Gijzen

  De Kamer van Feesthandel heeft een erg geslaagde Crazy Christmas Quiz verzorgd bij onze organisatie. De opkomst was fantastisch en iedereen werd in feeststemming gebracht door de leuke afwisseling van vragen, muziek en entertainment. Bedankt voor deze gezellige middag!
  ★★★★★

  14-12-2017, Fier

  Een aanrader! Leuke muziek, kan goed inspelen op de wensen van de gasten, met als extra een klein spel. Kortom, wij hebben genoten!
  ★★★★★

  24-11-2017, Boerderij De Weistaar - Maarsbergen

  De door de “Kamer van Feesthandel” verzorgde entertainment heeft ons Halloween Feest tot een onvergetelijke dag gemaakt. Vanaf het eerste contactmoment was de communicatie prettig en duidelijk, afspraken werden goed nagekomen en informatie werd duidelijk aangegeven. Omdat de communicatie en afspraken exact verliepen zoals afgesproken, was het voor de organisatie makkelijk uitvoerbaar en is alles zeer naar wens verlopen. De hele gemeenschap heeft kunnen genieten van 5 uur entertainment, de positieve en blije reacties bleven binnenkomen! Daarmee kunnen we maar een conclusie trekken, het is meer als voor herhaling vatbaar! Top, bedankt en tot een volgende keer!
  ★★★★★

  28-10-2017, Festiviteiten commissie Moerbeiplein - Den Haag

  Wat een MEGA knalfeest hebben jullie ervan gemaakt!!! Het was een fantastisch BIERFEEST tgv het 100-jarig gestaan van onze hockeyclub LOHC in Oegstgeest! “Ewige Bleidschap” mede dankzij jullie! Heel erg veel dank! TOP gedaan!
  ★★★★★

  20-10-2017, LOHC - Oegstgeest

  Wij hebben voor de tweede keer op rij een ontzettend goed en verzorgd feestje gehad. Dikke pluim voor jullie!
  ★★★★★

  16-10-2017, CV de Piepenplassers - Vilsteren

  Wat een geweldig Top feest!!! In jaren hebben wij niet zo’n leuk feest gehad. Als thema hadden wij Flower Power. De kamer van Feesthandel had alles tot in de puntjes verzorgd. De hele aankleding in stijl, toffe muziek en zang/gitaar. En niet te vergeten de ontzettend leuke kwis. We hebben er ontzettend van genoten!!!
  ★★★★★

  12-07-2017, Gemeente Weesp - Weesp

  Mede dankzij jullie een geweldig leuke avond gehad!
  ★★★★★

  01-07-2017, Jacqueline & Karin

  Wij hebben een fantastische avond gehad! Goede opbouw perfect aangevoeld hoe de beleving van het publiek moest zijn! Top!
  ★★★★★

  30-06-2017, Wnk Personeelsdiensten - Alkmaar

  Ons feestje was KEI-gezellig. We hebben alleen maar positieve reactie’s gehad. Hollandse avond en locatie waren Top. Bedankt.
  ★★★★★

  22-04-2017, Albert Heijn - Nuenen

  Jaarlijkse feestavond met het bedrijf met als thema “De Weekendquiz”. Goed opgezet in meerdere rondes. Goede presentatie en begeleiding. Bedankt voor de gezellige avond.
  ★★★★★

  18-03-2017, Salco B.V. - Zwaagdijk

  Ons après-ski event was ontzettend geslaagd mede door de goede opzet en creatieve invulling van de avond. Hele leuke reacties ontvangen! Hartelijk dank daarvoor.
  ★★★★★

  17-02-2017, Flowtraders - Amsterdam

  Gistermiddag heeft de Kamer van Feesthandel een Pubquiz verzorgt tijdens onze kerstbijeenkomst. Onze medewerkers waren vooraf al heel enthousiast dus er was een hoge opkomst. De sfeer tijdens de quiz was echt super gezellig en de reacties vandaag waren ook allemaal positief! Echt een aanrader dus.
  ★★★★★

  15-12-2016, Fier - Leeuwarden

  De kamer van feesthandel heeft de muziek verzorgd tijdens een feestavond van cv de Piepenplassers. Dit was superleuk en gezellig! De dj en de zanger wisselden elkaar af en dit was erg leuk. Stephan had goede interactie met het publiek en
  lekker veel gekkigheid tussendoor. Ze wisten echt de sfeer te brengen en iedereen was enthousiast. Wat ons betreft is de Kamer van Feesthandel een absolute aanrader!!!!
  ★★★★★

  22-10-2016, CV de Piepenplassers - Vilsteren

  Entertainment Wereldwijd!

  Wij gaan waar het feest gaat!

  All-in Prijs

  Interactief Entertainment

  Offerte Aanvragen

  Sinds 1993