WOODSTOCK 50 JAAR

50 JAAR WOODSTOCK
Offerte aanvragen

Woodstock

50 jaar Woodstock

Themafeest

Woodstock

WOODSTOCK HIPPIEFEEST ORGANISEREN?

Wilt u een Woodstock Hippiefeest organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! In 2019 is het 50 jaar geleden dat op het terrein van boer Max Yasgur, Woodstock, het meest legendarische festival ooit werd gehouden. De kans is groot dat jullie daar niet zijn geweest, maar dat gaat veranderen!  Op de posters Woodstock stond 50 jaar geleden Music & Art festival. Daar gaan wij voor zorgen.

LIVEMUZIEK WOODSTOCK THEMAFEEST

Muziek van Joe Cocker, Jimmy Hendrix, Scott McKenzie en Santana (om er maar een paar op te noemen…) , die misschien alleen door dit Woodstock festival zo bekend en gewaardeerd is geworden, wordt live gespeeld door onze muzikant die eruit ziet alsof hij er zelf bij was.

DE HIPPE WOODSTOCK DJ

De zanger/gitarist en onze Woodstock dj wisselen elkaar op de juiste momenten af. De dj draait plaatjes die helemaal passen bij de sfeer die jullie willen. Easy going music terwijl jullie lekker een hapje doen en een drankje nemen. Nummers van artiesten die niet op het bekende festival aanwezig waren, maar daar eigenlijk wel bij horen. De Beatles en The Doors mochten Amerika niet in maar wij zorgen ervoor dat ze deze keer wel voorbij komen op jullie eigen Woodstock!

WOODSTOCK ART

Omdat het bij Woodstock niet alleen ging om de muziek maar ook om creativiteit, zorgen wij voor echte hippie art! Levensgrote plateauzolen, ons Volkswagenbusje T1 als DJ-booth, diverse handgeschilderde decordoeken met afbeeldingen van de Beatles en Woodstock, VW busjes en Love, Peace and Music. Jullie hoeven alleen nog maar zelfs voor een passende outfit te zorgen en het plaatje klopt helemaal!

GELUID & LICHT WOODSTOCK

Naast de muziek en de decoratie zorgen wij voor een passende geluidsinstallatie en retro verlichting tijdens dit Woodstock themafeest.

Ons geluid voor 50 jaar Woodstock is toereikend tot maximaal 500 gasten (Woodstock XL). Meer geluid is in overleg mogelijk. Jullie zorgen zelf voor een hipp(i)e locatie en de hapjes en drankjes voor jullie gasten en dan komt de liefde vanzelf!

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!