Winter Wonderland

Sprookjesachtig feest
Offerte aanvragen

Winter Wonderland

Sprookjesachtig feest

Themafeest

Winter wonderland

WINTER WONDERLAND FEEST ORGANISEREN?

Wilt u een Winter Wonderland feestavond organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Tijdens het Winter Wonderland arrangement kun je tijdens het feesten toch het hoofd koel houden. Geen après-ski sfeer, maar een sprookjesachtige setting zorgt voor de ultieme beleving van de laatste dagen van het jaar! “Oh, the weather outside is frightfull, but the fire is so delightfull….”

WINTER WONDERLAND DECORATIE

Witte sterren, prachtige wit verlichte bloemenbomen, witte kerstbomen en de sprookjesachtig blauwe verlichting zorgen gelijk voor een sprookjesachtige winterse sfeer. Op de feestlocatie hangen wij een prachtig handgeschilderd decordoek met winterse tafearelen.

GENIETEN IN STIJL MET LIVE MUZIEK EN DJ

Genieten in stijl is de rode draad gedurende dit Winter Wonderland themafeest. Mooie winterse sfeermuziek bij aanvang, maar wie zegt dat er geen kerst hits zijn waarop niet volop gedanst kan worden? Tijdens “All I want for Christmas is you” hebben wij menige romance op de dansvloer zien opbloeien.

De zanger/gitarist loopt tussen de gasten door en brengt sfeervolle winterse liedjes. Later op de avond wisselen de zanger en dj elkaar af en gaan de voetjes van de vloer. 

Wij verzorgen een compleet Winter Wonderland feest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel
Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.“

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!