Winter Wonderland

Offerte aanvragen

WINTER WONDERLAND
“Oh, the weather outside is frightfull, but the fire is so delightfull….”
Tijdens het Winter Wonderland arrangement kun je tijdens het feesten toch het hoofd koel houden. Geen après-ski sfeer, maar een sprookjesachtige setting zorgt voor de ultieme beleving van de laatste dagen van het jaar.

WINTER WONDERLAND DECORATIE
Sterren van ijs vallen uit de lucht, overal staan prachtige witte kersttakken en de zaal is sprookjesachtig blauw verlicht.

GENIETEN IN STIJL MET LIVE MUZIEK EN DJ
Mooie winterse sfeermuziek bij aanvang, maar wie zegt dat er geen kerst hits zijn waarop niet volop gedanst kan worden? Tijdens “All I want for christmas is you” hebben wij menige romance op de dansvloer zien opbloeien.

Muziek van de dj wordt afgewisseld met live-muziek. Geheel in stijl zingt onze zanger nummers als Let it snow, White Christmas en Rudolph the rednosed Reindeer. Als iedereen tegen het eind volkomen “zen” is door de glühwein en warme klanken, zingt de zanger natuurlijk Driving home for Christmas van Chris Rea.

THEMAFEESTEN
Wij bieden 15 verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Winter Wonderland Decoratie

Decoratie

• witte kersttakken • witte kerststerren • kunstsneeuw • 1 witte DJ-Booth

Winterwonderland sfeer
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

Voor iedereen die nog niet helemaal in winterse sferen is, spelen we een interactieve KerstKwis waarbij jullie muziekkennis en muzikaliteit op het gebied van kerstmuziek wordt getest….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This