Weekendquiz

themafeest

de Weekendquiz

DE WEEKENDQUIZ ORGANISEREN

Wilt u een feestavond met de Weekendquiz organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres!  Humor, gekkigheid en entertainment zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. In een avondvullend programma neemt quizmaster Rinus Ruis jullie mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!! Wat te denken van de zenuwslopende spiraal uit de shows van Willem Ruis en de marmottenbak uit de Wiekentkwis.

LIVE MUZIEK EN DJ

In een hoog tempo volgen bekende spelletjes elkaar op, die afgewisseld worden door optredens van “bekende artiesten” en muziek van DJ Pierre (“wat hebben ze gewonnen?”)

De rode draad op deze avond is gezellige muziek en de spelletjes creëren een enorme saamhorigheid waardoor het gewoon één groot “familiefeest” wordt.

INTERACTIEVE THEMASHOW MET QUIZ

De quiz wordt op vrijwillige basis gespeeld met “het publiek” en werkt volgens een afvalsysteem waardoor aan het eind van de avond uiteindelijk één winnaar zal overblijven die een foto wint van een tropisch eiland……

Wij verzorgen een complete feestavond met de Weekendquiz inclusief livemuziek, dj, quiz, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Weekendquiz - interactieve themashow met live muziek, deejay en de spiraal!
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!