Tropical Times

De ultieme beach party voor zomer én winter
Offerte aanvragen

TROPICAL TIMES
Jullie mogen natuurlijk zelf beslissen wanneer jullie het zomerse gevoel binnen halen, wij voeren deze show zowel in de winter als in de zomer uit! Live Muziek & de deejay wisselen elkaar af en de entertainer test jullie kennis over verre tropische bestemmingen met een luchtige quiz.

INTERACTIEF THEMAFEEST IN TROPISCHE SFEREN MET DJ EN LIVE ZANGER
Na een rondje quiz is het tijd voor de limbodans!
Salsa & merengue van de dj wordt afgewisseld met Europese dansnummers van de zanger voor een heerlijk zomers gevoel!

TROPISCHE DECORATIE
Met palmbomen, surfplanken, reddingsboeien en decordoeken creëren wij jullie eigen tropische eiland waar helaas soms wel gewerkt moet worden!Als de dames nou eens allemaal rieten rokjes aan trekken en de mannen een sombrero opzetten, dan zorgen wij voor de Hawaii slingers!

THEMAFEESTEN
Wij bieden 15 verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Tropical Times Decoratie

Decoratie

• 2 decordoeken van 3 x 6 meter • diverse palmbomen & Parasols • 1 Bamboe DJ-Booth

Tropical Times - Themafeest met LIve muziek, deejay en decoratie
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

Voor iedereen die de Latijnse danspasjes nog niet onder de knie heeft kan zijn of haar beste beentje voorzetten tijdens de Limbo Dans Competitie. Er is maar één hoofdprijs en natuurlijk maken we geen onderscheid tussen vrouwen en mannen…

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This