Tropical Times

De ultieme beach party voor zomer én winter
Offerte aanvragen

Tropical Times

De ultieme beach party voor zomer én winter

themafeest

Tropical Times

TROPICAL TIMES ORGANISEREN

Wilt u een beachparty organiseren, dan bent u met ons Tropical Times themafeest bij ons aan het goede adres! Jullie mogen natuurlijk zelf beslissen wanneer jullie het zomerse gevoel binnen halen, wij verzorgen dit tropische themafeest zowel in de winter als in de zomer! Livemuziek & de deejay wisselen elkaar af en de entertainer test jullie kennis over verre tropische bestemmingen met een luchtige quiz.

INTERACTIEF THEMAFEEST IN TROPISCHE SFEREN MET DJ EN LIVE ZANGER

Na een rondje quiz is het tijd voor de limbodans! De dj draait zomerse nummers en natuurlijk ook salsa & merengue. De zanger/gitarist zingt Europese dansnummers voor een heerlijk zomers gevoel!

TROPICAL TIMES DECORATIE

Met palmbomen, surfplanken, reddingsboeien en decordoeken creëren wij jullie eigen tropische eiland waar helaas soms wel gewerkt moet worden! Als de dames nou eens allemaal rieten rokjes aan trekken en de mannen een sombrero opzetten, dan zorgen wij voor de Hawaii slingers!

Wij verzorgen een complete tropische feestavond met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!