Tjoen van Toen

Offerte aanvragen

TJOEN VAN TOEN
De Tjoen van Toen is een hilarisch programma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan met de collega’s, familie of vrienden. Jullie kennis van muziek – in de breedste zin van het woord – zal worden getest. Hollandse hits, 70’s en 80’s discoklassiekers, film hits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten, tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen….

INTERACTIEF ENTERTAINMENT MET QUIZ
Niets zo erg als een feestavond waarbij niemand meedoet. De Tjoen van Toen zorgt ervoor dat niemand op zijn of haar stoel blijft zitten, maar dansen niet perse verplicht is!

MUZIEKQUIZ MET DJ EN LIVE MUZIEK
De DJ van Nu zorgt voor ontspannen afwisseling tussen de strijd! Hij wordt afgewisseld door de zanger/entertainer die passen in de sfeer van het feest!

THEMAFEESTEN
Wij bieden 15 verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

TJOEN VAN TOEN - Hilarisch themafeest met quiz, live muziek, deejay, entertainment en decoratie!

Decoratie

• 2 decordoeken van 6 x 3 meter • 3 houten decorpanelen: Chubby Checker, Doe Maar en Rolling Stones • 1 DJ-Booth Volkswagen T1

TJOEN VAN TOEN - Hilarisch themafeest met quiz, live muziek, deejay, entertainment en decoratie!
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op de interactieve muziekquiz, maar natuurlijk gaan de voetjes ook van de vloer!

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This