Seventies Nightfever

Back to the 70's
Offerte aanvragen

SEVENTIES NIGHTFEVER
De seventies komen weer helemaal tot leven! Trek je plateauzolen en wijde pijpen maar aan! Disco, Soul, Grease en Saturday Nightfever zijn allemaal ingrediënten voor dit dansfeest. Onvervalste kassiekers uit de jaren ‘70 die bekend zijn bij jong en iets ouder, zorgen nog steeds voor een volle dansvloer. Come on and boogie!

JAREN ’70 DECORATIE: BACK TO THE SEVENTIES
Originele decorstukken uit Avro’s Toppop Discoshow en decordoeken met afbeeldingen van iconen uit de seventies zorgen voor de juiste sfeer. Als je niet verkleed bent val je wel een beetje uit de toon…

SEVENTIES PARTY MET LIVE ENTERTAINMENT EN DJ
Onze zanger/entertainer zal zich diverse malen verkleden en optredens verzorgen in Motown, Disco of Grease & Saturdaynightfever stijl. Na elke set neemt de deejay het weer over en zal ook graag jullie verzoekjes zal draaien. Dit Themafeest wordt uitgevoerd door onze Seventies Specialisten.

THEMAFEESTEN
Wij bieden 15 verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Seventies Nightfever - de jaren 70 party in zn soort

Decoratie

 

• 2 decordoeken van 3 x 6 meter
• wokkels en kleurenbollen aan het plafond
• authentieke kleuren panelen
• 1 DJ-Booth Volkswagen T1

Seventies Nightfever - 70's party met live muziek, dj en decoratie
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest.  Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This