Seventies Nightfever

Back to the 70's
Offerte aanvragen

Seventies Nightfever

Back to the 70’s!

themafeest

Seventies nightfever

SEVENTIES NIGHTFEVER FEEST ORGANISEREN?

Wilt u een seventies nightfever feest organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! De seventies komen weer helemaal tot leven! Trek je plateauzolen en wijde pijpen maar aan! Disco, Soul, Grease en Saturday Nightfever zijn allemaal ingrediënten voor dit dansfeest. Onvervalste klassiekers uit de jaren ‘70 die bekend zijn bij jong en iets ouder, zorgen nog steeds voor een volle dansvloer. Come on and boogie!

JAREN ’70 DECORATIE: BACK TO THE SEVENTIES

Originele decorstukken uit Avro’s Toppop Discoshow zoals gekleurde wokkels, levensgrote zuilen en handgeschilderde decordoeken met afbeeldingen van iconen uit de seventies zorgen voor de juiste sfeer. De 70’s dj draait uit een origineel Volkswagen T1 busje, hoe gaaf is dat? Als je niet verkleed bent, val je wel een beetje uit de toon…

SEVENTIES PARTY MET LIVE ENTERTAINMENT EN DJ

Onze seventies zanger/entertainer zal zich diverse malen verkleden en optredens verzorgen in Motown, Disco of Grease & Saturday Nightfever stijl. Na elke set neemt de deejay het weer over en zal ook graag jullie verzoekjes zal draaien. Dit jaren ’70 feest wordt uitgevoerd door onze Seventies Specialisten. 

Wij verzorgen een compleet jaren’70 feest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Seventies Nightfever - de jaren 70 party in zn soort
Seventies Nightfever - 70's party met live muziek, dj en decoratie
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!