Rock Around the Clock

Let's Twist Again!
Offerte aanvragen

Rock Around The Clock

Let’s Twist Again!

themafeest

Rock around the clock

ROCK AROUND THE CLOCK – ROCK & ROLL FEEST ORGANISEREN?

Wilt u jaren ’60 party met thema Rock & ROll organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Mannen, dit kan niet moeilijk zijn. Vet in je haar en dansen maar! De dames hebben het iets moeilijker met de petticoat-rok, maar de mannen leiden de dans. Elvis, The Beatles, Buddy Holly en natuurlijk niet te vergeten Bill Haley, muziek die nooit meer vergeten wordt.

SIXTIES DECORATIE

De Beatles aan de wand en decorstukken van de Stones, Chubby Checker en een Wurlitzer jukebox zorgen voor de juiste sixties sfeer. De deejay-booth is bekleed met 45-toeren plaatjes (van die zwarte  schijfjes van vinyl, weet je nog wel…?)

THEMAFEEST IN JAREN ’60 STIJL MET LIVE MUZIEK EN DEEJAY

Lekkere muziek uit de roaring sixties van de dj wordt afgewisseld met muziek van de zanger die in de huid kruipt van Elvis en Jerry Lee Lewis. Voor de afwisseling komt er ook weleens een andere danspas voorbij.

Wij verzorgen een compleet jaren’60 rock & roll feest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel
Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Rock around the clock met dit heerlijke Rock & Roll Themafeest met Live Muziek, DJ & Entertainment
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!