Pubquiz

met Livemuziek, dj & decoratie
Offerte aanvragen

Pubquiz

met Livemuziek, dj & decoratie

themafeest

pubquiz

PUBQUIZ ORGANISEREN

Wilt u een Pubquiz organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Niets zo leuk als een feest met interactie en muziek! Wij spelen een doldwaze pubquiz met teams die strijden om de eeuwige roem. Vragen uit alle hoeken van de samenleving: sport, economie, het nieuws, muziek, entertainment, tv & filmfragmenten, natuur, milieu etc. Een ideale manier om op een gezonde manier competitief bezig te zijn met collega’s, vrienden, buren of de familie.  

PUBQUIZ MET LIVE ENTERTAINMENT EN DJ

We spelen 4 pubquiz rondes en tussen elke ronde draait de dj muziek voor de cooling down of de warming up voor de volgende ronde….De quizmaster ontpopt zich als grote verrassing ook nog eens tot zanger wat tot hilarische momenten leidt tijdens de muzikale vragen.

AVONDVULLENDE PUBQUIZ ZONDER ZORGEN

Onder het motto “voor u geen zorgen” regelen wij alles wat nodig is op het gebied van entertainment. Wij bieden een compleet verzorgde pubquiz met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Pubquiz - live muziek, deejay en een interactieve quiz
pubquiz, quiz met live muziek en deejay
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!