Oktoberfest

Du bist alles...
Offerte aanvragen

Oktoberfest

Du bist alles…

themafeest

oktoberfest

OKTOBERFEST ORGANISEREN?

Wilt u een oktoberfest organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Dit Oktoberfest is een combinatie tussen een Beierse Avond, Après Ski Party en een Schlagerfestival; zo kunnen we deze avond eigenlijk het beste omschrijven, maar ja, dat werd zo’n lange titel….
Allemaal gekkigheid uit ons buurland met een dikke knipoog.

OKTOBERFEST DECORATIE

Voor de juiste oktoberfest decoratie hangen wij alvast de Beierse vlagen uit! De oktoberfest dj draait vanuit de gemütliche bierstübe en er hangen grote handgeschilderede decordoeken met winterse taferelen aan de wand. Dan ben je toch haast verplicht om je lederhose aan te trekken of twee vlechten in je haar te doen?

OKTOBERFEST MET LIVE MUZIEK EN DEEJAY

Onze zanger/entertainer brengt overbekende Duitse toppers ten gehore (o.a Du, Ein Festival der Liebe en Rosamunde). Een non-stop programma met ruimte om te dansen, want Oktoberfest DJ Heidi kent naast de Duitse krakers ook nog genoeg andere feest hits om voor een “gemütliche” avond te zorgen. Wij verzorgen een compleet Oktoberfest feest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!