Nineties Night

Back to the 90's
Offerte aanvragen

NINETIES NIGHT
Trainingspak en sneakers aan!! Gabbermuziek, guilty pleasures van de Backstreet Boys en de Spice Girls; ze komen allemaal voorbij, met als rode draad lekkere dansmuziek uit de jaren ’90. Op de beats van de muziek bewegen de lasers van onze spectaculaire lasershow.

NINETIES PARTY MET LIVE MUZIEK EN DJ
De deejay wisselt af met de zanger/entertainer die zoveel mogelijk meezingers en dansnummers laat horen. Weet je dat Dromen zijn bedrog van Marco Borsato en Het is een nacht van Guus Meeuwis uit het begin van de jaren ’90 komen?

NINETIES DECORATIE
Om in de juiste jaren ’90 sfeer te komen hangen wij vlaggen op van de Backstreet Boys, Spice Girls en de film Titanic. Aan het plafond hangen levensgrote Rubik Cubes, een uit de hand gelopen rage uit de late jaren ’80.

THEMAFEESTEN
Wij bieden 15 verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Nineties NIght - back to the 90's met dit jaren 80/90 themafeest

Decoratie

 

• 4 vlaggen (o.a Backstreet Boys, Spice Girls, Titanic)
• Rubic cubes aan het plafond
• 1 DJ-Booth LED

Nineties Night - jaren 90 themafeest

Nineties Night Lasershow

Jaren 90’s feest met live muziek, deejay, decoratie én
Lasershow!

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This