IBIZA PARTY

Zomers genieten!
Offerte aanvragen

Ibiza Party

Zomers genieten!

Themafeest

Ibiza Party 

IBIZA PARTY ORGANISEREN?

Wilt u party met thema IBIZA organiseren, dan hoeft u niet helemaal naar Ibiza! Wij verzorgen een compleet Ibiza feest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen. Denk dan vooral aan een locatie aan het strand, want daar komt dit feest helemaal tot zijn recht! Een Ibiza party is geschikt voor bedrijfsfeesten maar ook voor bruiloften en verjaardagsfeesten. Iedereen komt natuurlijk helemaal in het wit en we chillen en dansen tot de zon onder gaat.

IBIZA FEEST MET LIVE MUZIEK EN DEEJAY

Een feest met het Ibiza thema is het feest voor het voor iedereen die het zonnetje graag ziet schijnen. Lekker chillen bij de loungemuziek van de dj en lekker meezingen en dansen met de zomerse muziek van onze live artiest/gitarist. De dj en live artiest wisselen elkaar af en brengen samen alle hits om jullie het ware Ibiza gevoel te bezorgen.

IBIZA THEMA DECORATIE

Om het geheel helemaal af te maken zorgen wij ook voor de juiste decoratie! Decordoeken met strandafbeeldingen, palmbomen en witte paraplu’s in de lucht, Jullie hoeven de hele reis met het vliegtuig niet te maken….. Onze decoratie plaatsen wij voornamelijk rond onze witte led dj-booth. Wij verzorgen geen plafond decoratie.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Ibiza

Ibiza feest of evenement organiseren?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken een voorstel geheel op maat!

Kijk ook eens bij onze andere themafeesten voor alle mogelijkheden.
Staat jullie idee er niet tussen? Geen probleem!
Neem contact met ons op en wij maken een voorstel op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!