Heel Holland Feest

Hollandse avond
Offerte aanvragen

Heel Holland Feest

Hollandse avond

themafeest

Heel holland feest

HOLLANDSE FEESTAVOND ORGANISEREN?

Wilt u een Hollandse feestavond organiseren, dan bent u bij ons met het themafeest Heel Holland Feest aan het juiste adres! Dat die Hollanders feesten kunnen, weten ze in het buitenland heel goed. Dat komt omdat we vaak oefenen! Tijdens dit feest gaan we meezingen met Hazes junior en vader senior, sexy dansen met Nielson, doen we de polonaise met Guus Meeuwis, zingen we voor Oranje, gieren we met Geer & Goor, høken we met Normaal en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

We gaan van links naar rechts met de Snollebollekes en Vader Abraham in het kleine café aan de haven! Kortom, alle bekende Hollandse hits komen voorbij op de meest gezellige Hollandse avond voor jong & oud.

IN HOLLAND STAAT EEN HUIS

Wij zorgen voor typische Hollandse decoratie die je in elke huiskamer in Nederland kan tegenkomen. Tulpen op de tafels en afbeeldingen van Nederlandse taferelen aan de wand. Het themafeest waarbij elke Hollander zich thuis voelt!

INTERACTIEVE HOLLANDSE FEESTAVOND MET QUIZ, LIVEMUZIEK EN DJ

Onze zanger/entertainer zingt alles hits van vaderlandse bodem en wisselt af met de dj en samen maken zij er een echt Holland House van.

Hij presenteert ook de “Ik hou van Holland” quiz waarbij het winnende team naar huis gaat met een typisch Hollandse prijs waar de andere teams niet jaloers op zijn… 

Wij verzorgen een complete Hollandse feestavond met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!