Heel Holland Feest

Hollandse avond
Offerte aanvragen

HEEL HOLLAND FEEST
Dat die Hollanders feesten kunnen, weten ze in het buitenland heel goed. Dat komt omdat we vaak oefenen! Tijdens dit feest gaan we meedeinen met de Toppers, zingen voor Oranje, gieren met Geer & Goor, walsen met André Rieu, høken met Normaal en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

IN HOLLAND STAAT EEN HUIS
Wij zorgen voor typische Hollandse decoratie die je in elke huiskamer in Nederland kan tegenkomen. Tulpen op de tafels en afbeeldingen van Nederlandse taferelen aan de wand. Het themafeest waarbij elke Hollander zich thuis voelt!

INTERACTIEF THEMAFEEST MET QUIZ, LIVE MUZIEK EN DJ
Onze zanger/entertainer zingt alles hits van vaderlandse bodem en wisselt af met de dj en samen maken zij er een echt Holland House van.

Hij presenteert ook de “Ik hou van Holland” quiz waarbij het winnende team naar huis gaat met een typisch Hollandse prijs waar de andere teams niet jaloers op zijn…

THEMAFEESTEN
Wij bieden 15 verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Decoratie

• 2 decordoeken van 3 x 6 meter • oranje vlaggen en slingers aan het plafond • 1 DJ-Booth Oranje

Hollandse avond - Heel Holland feest met live muziek, deejay en decoratie
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

Voor iedereen die nog niet klaar is voor de polonaise en de kabouterdans spelen we de quiz “Ik hou van Holland” waarbij het winnende team een prijs wint waar de andere teams niet jaloers op zijn…

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This