Happy Halloween

Griezelig gezellig!
Offerte aanvragen

HAPPY HALLOWEEN
Het griezelig gezellige themafeest waar je ongegeneerd kunt dansen zonder dat iemand je herkent! Bij binnenkomst loopt Mr. Hein rond met zijn gitaar en klinken de griezelige geluiden uit de luidsprekers. DJ Dracula laat iedereen dansen en griezelen op nummers zoals Thriller, I Put a Spell on You & Ghost-busters.

HALLOWEEN PARTY MET LIVE MUZIEK EN DJ
Tijdens de feestavond wisselen DJ Dracula en Mr. Hein af tussen Live Muziek en draaien zij heerlijke plaatjes. De best verklede feestganger krijgt en passende prijs van de graaf en de zanger/entertainer Mr. Hein test jullie kennis met een spannende quiz.

GRIEZEL DECORATIE
Twee doodskisten,  verschillende grafzerken, spinnen en spinnenwebben en een prachtig beschilderde Halloween decordoek zorgen voor de juiste griezelsfeer. Daarnaast nemen wij passende griezelverlichting mee. DJ Dracula & Mr. Hein zijn in stijl, maar maar ook jullie zijn natuurlijk allemaal verkleed!

THEMAFEESTEN
Wij bieden 15 verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Decoratie

• 1 decordoek van 6 x 3 meter • 1 doodskist groen/rood • 1 doodskist zwart met verlichting & skelet • grote spinnen, spinnenwebben & grafzerken

Happy Halloween dracula
z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

Mr. Hein presenteert de wedstrijd mummificeren, waarbij de gasten die niet verkleed zijn gekomen, vakkundig worden gemummificeerd.

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This