Goed Fout Feest

Proud to be Fout!
Offerte aanvragen

Goed Fout Feest

Proud to be Fout!

themafeest

Goed fout feest

GOED FOUT FEEST ORGANISEREN?

Wilt u een Goed Fout Feest organiseren, dan bent u voor de meest Foute Party bij ons aan het goede adres! Fouter dan dit kunnen we het niet maken! Goed foute muziek, foute dj, foute zanger, foute kleding en foute props. Wij bieden compleet verzorgd entertainment voor een geslaagde feestavond waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Jullie zorgen er natuurlijk zelf voor dat jullie goed fout gekleed aan het feest beginnen, dus weg met de mantelpakjes en de 3-delige kostuums! Dit is het feest waarbij iedereen elkaar eens op een heel andere manier leert kennen.

FOUTE DECORATIE

De zaal wordt aangekleed met foute decorstukken met wel heel foute kleurtjes. Gekleurde wokkels, foute vlaggen van o.a. de Spicegirls en Backstreetboys. Onze fout geklede etelagepop en diverse handgeschilderde foute decordoeken zorgen voor een goed foute sfeer om het feest mee te beginnen. Kunst of kitch? In elk geval fout, want wij zijn Proud to be Fout!

THEMAFEEST MET LIVE MUZIEK EN DJ

In een avondvullend programma zal onze foute entertainer zich diverse malen verkleden en optredens verzorgen. Na elke set wordt de draad weer opgepakt door de foute deejay, bij wie iedereen natuurlijk ook zijn of haar verzoekje kan indienen. De rode draad bij dit themafeest zijn nummers die eigenlijk niet kunnen…of zijn het Guilty Pleasures?

Wij bieden een compleet verzorgd Fout Feest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!