Het Foute Kerstfeest

Trek je foute kersttrui maar aan!
Offerte aanvragen

het foute kerstfeest

Trek je foute kersttrui maar aan!

Themafeest

Het Foute Kerstfeest

HET FOUTE KERSTFEEST ORGANISEREN

Wilt u een foute kerstparty organiseren met Het Foute Kerstfeest , dan bent u bij ons aan het goede adres! Het kerstfeest waar jullie gewoon zonder enig gevoel van schaamte een foute kersttrui kunnen aan-trekken! Wij verzorgen dit knotsgekke themafeest inclusief foute zanger, foute dj, foute decoratie, geluid en licht! De muziek is echt fout, maar toch zingt iedereen stiekem mee….

HET FOUTE KERSTFEEST MET LIVE MUZIEK EN DJ

Het Foute Kerstfeest is een compleet themafeest met live muziek en dj. Onze foute zanger/entertainer zingt live bekende foute meezingers, foute kersthits en de meest foute nummers van Hollandse en Engelse bodem. Nummers van André Hazes (jr. en sr.), Jan Smit, Neil Diamond, John Denver mogen zeker niet ontbreken. De dj en de zanger wisselen elkaar af zonder pauzes of hinderlijke volume verschillen. Het is een non-stop programma met ruimte om te dansen, want de DJ draait zeker Mariah Carey en Wham aangevuld met hits uit de Foute Top-100 en jullie foute verzoekjes!

FOUTE KERSTDECORATIE

Wij zorgen voor kerstdecoratie rond de foute dj-booth. Denk hierbij aan opblaasbare rendieren, kunstkerstbomen en een etalagepop met een fout kerstpakje aan. Indien mogelijk hangen wij winterse handgeschilderde decordoeken op aan de wanden in de feestzaal.

Wij bieden een compleet verzorgd Fout Kerstfeest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen.

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar  en originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!