FLOWER POWER PARTY

Love, Peace & Music

FLOWER Power paRTY

Love, Peace & Music!
Offerte aanvragen

themafeest

Flower Power Party

FLOWER POWER PARTY ORGANISEREN

Wilt u een hippiefeest organiseren, dan bent u bij onze Flower Power Party aan het goede adres! Of het zonnetje nu schijnt of niet, wij zetten de bloemetjes alvast buiten met deze Flower Power Party! “If you’re going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair…” Het feest waar je gewoon jezelf kunt zijn en alles draait om liefde en muziek!

HIPPIE FEEST MET LIVE MUZIEK EN DJ

Onze hippie zanger zingt flower power klassiekers en wisselt af met de deejay zodat oude Woodstock tijden herleven. Het worden geen 3 days of Peace and Music, maar een avondvullend optreden met live muziek en plaatjes van de dj. Onze zanger/entertainer wisselt af met de dj en samen maken zij er een echt Hippie Feest van. Vier uur non-stop muziek en entertainment!

Tijdens dit feest kun je o.a genieten van muziek van Jo Cocker, Hendrix en The Mama’s & the Papa’s maar natuurlijk vergeten we ook de hedendaagse hipp(i)e muziek niet.

FLOWER POWER DECORATIE

De zaal wordt aangekleed in hippie stijl. Handgeschilderde decordoeken, kleurenwokkels en onze dj draait geheel in stijl vanuit een T1 Volkswagenbusje. Waan jezelf in het Hilton met John Lennon op de achtergrond.

Wij verzorgen een complete Flower Power Party met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen. 

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!