Back To The 80's & 90's Party

We like to party!
Offerte aanvragen

Back to the 80's & 90's Party

We like to party!

themafeest

Back to the 80’s & 90’s

BACK TO THE 80’s & 90’s PARTY ORGANISEREN?

Wilt u party met thema 80’s-90’s organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen een compleet jaren ‘80/’90 feest met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen. Back to the 80’s en 90s party’s zijn super geschikt voor dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en verenigingsfeesten. Haal je oude trainingspak maar uit de kast want WE LIKE TO PARTY!

80’s en 90’s THEMA DECORATIE

Decordoeken met Madonna, Bob Marley en Michael Jackson, levensgrote Rubik Cubes en vlaggen van de Spice Girls, Backstreet Boys en de film The Titanic halen alle herinneringen uit de jaren ’80 en ’90 weer naar boven. Onze jaren ’80 en ’90 decoratie plaatsen wij op en rond het podium. Wij verzorgen geen plafond decoratie.

JAREN ‘80/’90 FEEST MET LIVE MUZIEK EN DEEJAY

Een feest met het thema jaren ‘80/’90 staat garant voor een feest met een scala aan muzikale diversiteit. In deze jaren hadden we disco, rock, grunge, nederpop en laten we vooral de gabbermuziek niet vergeten!  De muziek is zo divers en daarom hebben wij ook een gevarieerd muzikaal programma. Onze live zanger/entertainer en onze dj wisselen elkaar af en brengen samen alle hits uit de jaren ’80 en ’90 tot leven.

THEMAFEESTEN

Wij bieden verschillende themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!