Après-Ski Party

Heeeeeeeyy, biertje!
Offerte aanvragen

Après-ski party

Heeeeeeyy, biertje!

themafeest

Apres-ski party

APRES-SKI PARTY ORGANISEREN?

Wilt u feest met thema Après Ski Party organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Buiten is het koud en binnen staat de glühwein al klaar. Alsof je binnenkomt in een stübe bovenop een berg in Oostenrijk. Anton aus Tirol klinkt uit de speakers en iedereen jodelt mee om lekker op temperatuur te komen.

APRES-SKI DECORATIE

Wij zorgen ervoor dat jullie het idee krijgen dat het een lange dag was op de piste en dat het hoog tijd is voor iets warms. Decordoeken, dennenbomen, ski’s, slede en onze DJ Stübe zorgen voor de juiste sfeer. Voor de mannen is de lederhose verplicht en de dames hebben vast ook nog wel een witte blouse in de kast liggen zodat jullie passen binnen het decor.

APRES-SKI PARTY MET LIVE MUZIEK EN DJ

De skileraar werkt, zoals alle avonden in het skiseizoen, als zanger en wisselt af met de dj Oetzi. Aan het eind van het feest is iedereen voldoende opgeladen om de volgende morgen weer fris en fruitig op de piste te staan! Wij verzorgen een complete Après-Ski Party met livemuziek, dj, decoratie, geluid & licht. Wij komen door heel Nederland en in het buitenland en u bent vrij om uw eigen feestlocatie te kiezen

THEMAFEESTEN

Wij bieden diverse themafeesten aan. Heeft u vragen of bent u naast een themafeest ook op zoek naar een originele activiteit, diner, locatie of overnachting? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

All-inclusive entertainment

Naast geluid en licht nemen wij bij elk themafeest ook de juiste decoratie mee! Bij binnenkomst weten uw gasten meteen hoe laat het is!

Interactief Entertainment

De nadruk ligt bij dit feest op dansen, maar ook de gasten die (nog) niet op de dansvloer komen, worden betrokken bij het feest. Een hilarische muziekquiz test jullie muziekkennis & muzikaliteit….

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!