Live Muziek & Deejay

Je hoeft niet meer te kiezen!
Offerte aanvragen
Live muziek & DJ: keuze uit verschillende DJ Booths

Live Muziek & Deejay
Vinden jullie het moeilijk om een keuze te maken tussen een band of een dj? Boek dan beide!

Live muziek van onze zanger/gitarist wordt afgewisseld met plaatjes van de dj. Of er is live muziek of de dj draait. De deejay en de muzikant voelen elkaar feilloos aan en de nummers sluiten naadloos op elkaar aan.

Repertoire
Het repertoire en volume worden aangepast aan de situatie. Rustige liedjes bij aanvang, maar als het feest op gang is mag er gedanst worden. Disco, soul, rock & roll, top 40, en smartlap, wij kijken naar de reacties van jullie gasten en springen daar op in!

De combinatie met een deejay en gitarist is afwisselend en is ontzettend leuk bij een tuinfeest, bruiloft of personeelsfeest. Wil je niet alleen een band of alleen een dj, boek dan deze combinatie.

Kies je eigen locatie
Jullie kiezen zelf een locatie en wij nemen vooraf contact op met de locatie. Een feest in de eigen tuin  of schuur, de kantine of op de zaak, het kan allemaal. Natuurlijk kunnen we ook advies geven voor een goede locatie bij jullie in de buurt.

Door het gunstige BTW tarief (6%) op live muziek/dj is deze combinatie maar iets duurder dan alleen  een dj! Wil je live muziek en plaatjes in een bepaald thema? Kijk dan eens bij onze themafeesten.

 

z

Professionele Geluidsinstallatie

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is niet hinderlijk voor je oren!

Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt en dus niet hinderlijk is voor je oren.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke geluidsinstallatie wij meenemen.

Professionele lichtinstallatie

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd en het geen feest in een vissenkom wordt… Alle prijzen op deze website zijn inclusief lichtinstallatie. Bij elk pakket staat duidelijk aangegeven welke lichtinstallatie wij meenemen.

Sinds 1993

Entertainment Wereldwijd!

Wij gaan waar het feest gaat!  Entertainment door heel Nederland én buitenland!

Pin It on Pinterest

Share This